For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Profood Flexum Kft. nagyméretű lehűtő leszállítása

Lehűtő berendezések szállítása a Profood Flexum Kft részére
2019 | Magyarország, Mosonmagyaróvár

A Profood Flexum Kft. 2007 – ben alakult magyar magánszemélyek részvételével. 2009 – től foglalkozott a cég reszelt sajtok értékesítésével , illetve a cég ebben az évben kezdett el foglalkozni ömlesztett sajtok kísérleti gyártásával. Mosonmagyaróvári üzemük 2010 őszén kapta meg a hatósági engedélyt.
Kezdetekben húsipar számára készítettek hőstabil ömlesztett sajtokat. A cégnek rövid idő alatt olyan partnereket sikerült kiszolgálni mint a SÁGA Foods Zrt., Gallicoop Zrt., Spar Húsüzem, Merian Foods Kft., Natural Meat Kft. A fenti partnerekkel való sikeres együttműködés eredményeként 2013 – ra lehetőségük nyílt az üzem technológiai fejlesztésére, majd ezt követően már a kiskereskedelemben forgalmazott tömlős sajtok gyártását is elkezdték ,, LAJTA menti ’’ márkanéven.

Jelenleg cégünk a mosonmagyaróvári üzem bővítésében vett részt, ahová nagyméretű lehűtő berendezések szállítása volt a feladatunk. A berendezések technológiai hűtési feladatot látnak el. Tervezésük és kialakításuk során a belső tároló rendszer és az üzem igényeit is figyelembe kellett vennünk. A kivitelezést első osztályú minőségben valósítottuk meg.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Élelmiszeripar iparágbólVissza a referenciákhoz