For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

SK Innovation Hungary hűtőrendszer bővítés

Újabb speciális hűtőtároló építése az SK Innovation akkumulátor gyártónak
2020 | Magyarország, Komárom

A 2019-es ATEX minősítésű robbanásbiztos hűtőkamra komplett kivitelezését követően ismét felkérést kaptunk egy nagyméretű speciális hűtőtároló építésére. A tároló űrtartalma immáron több mint 2000 m3 és olyan speciális kialakítással készítettük el, amely lehetővé teszi az akár 300Pa túlnyomásos oltórendszer működtetését is, a szerkezet károsodása nélkül.

A standard hűtőrendszer mellett gondoskodtunk a folyamatos szellőztetésről is, hiszen az itt tárolt vegyi anyagok megkövetelik a rendszeres, automatikus légcserét. A hűtőtároló szintén rendelkezik ATEX Zónai II megfelelőségű vészrendszerekkel is, úgy mint a telepített gázérzékelők, vész szellőző rendszer, automatikus tűzcsappantyúk, és a túlnyomás leengedő zsalurendszer.

A kivitelezést egy fejlett PLC vezérlésű automatika rendszerrel oldottuk meg, melyek a kívánt funkciókat automatikusan kezelik, szükség esetén akár az egész rendszert le tudják állítani és vész átszellőzést biztosítanak.

A koreai megrendelőnek ismét teljes körű szolgáltatást nyújtottunk, a tervezéstől, a kivitelezésen át komplett projektmenedzsment tevékenységgel, rendszer üzemeltetési támogatással megfűszerezve.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz