For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Soulbrain HU Kft.

Hűtő tároló és tisztatér építése a Soulbrain HU Kft.-nek
2021 | Magyarország, Tatabánya

A Soulbrain HU Kft. tatabányai telephelyén hűtőtároló csarnok, tisztatéri vizsgáló laboratórium, illetve száraz helyiség kialakítására kaptunk megbízást.

A félvezetők, kijelzők, akkumulátor-alkatrészek és egyéb elektronikai termékek fejlesztésére és gyártására szakosodott, dél-koreai központú Soulbrain új tatabányai üzemében magas minőségű, úgynevezett nemvizes elektrolitokat készítenek majd. Termékeiket a mobileszközöktől az elektromos járművekig számos területen alkalmazott lítiumion-akkumulátorokban használják fel.

Érdekesség, hogy a passzív tárolású veszélyes anyagok jelenléte miatt a hűtőcsarnok bizonyos funkcióit ATEX gyújtószikra mentes megfelelőségű eszközökkel kiviteleztük. A hűtőkamra a folyamatos szellőzés mellett speciális gázkoncentráció érzékelőkkel rendelkezik, mely az adott érték elérése esetén külső riasztást ad, vészszellőzést indít, vagy teljesen áramtalanítja a hűtőkamrát.

A laboratóriumi tisztatér részeként aktív légzuhany berendezést, valamint aktív anyagátadókat is szállítottunk. A tisztaterek ISO14644 szerinti ISO8 és ISO6 minősítéssel rendelkeznek.

Fentiek mellett feladatunk részét képezte egy speciális száraz szoba kialakítása is, ahol a levegő páratartalmát minimálisra csökkentettük.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz