For international markets we are offering the following two product ranges

Aktív légzuhany

Az aktív légzuhany

Az ISO 6 vagy alacsonyabb osztályú tisztaterek esetében a személyzet áthaladása, vagy tárgyak átadása esetén speciális tisztítórendszerre van szükség. Az aktív légzuhanyok tisztítják az átjárót a tisztatér külsejétől a bejáratig, eltávolítva a szennyező részecskéket a ruházatról és a szövetfelületekről.

A légzuhany nagy, 25 m/sec sebességű szűrt levegővel fertőtleníti a felületeket. A mozgó levegő elmozdítja és felemeli a lebegő részecskéket, így azok a szűrőszekciókba kerülnek, amelyek biztosítják az ártalmatlanításukat.

Szerkezet

Az aktív légzuhanyok önállóan üzemelnek, és nem zavarják az épület saját tisztítórendszerét. A szerkezet önhordó, duplafalú, festett fémlemez vagy AISI 304 rozsdamentes acél panelekből készült, varratmentes belső felülettel.

A szellőzést egy eredeti MUM centrifugális tengelyirányú ventilátor biztosítja, amely közvetlenül a HEPA H13 szűrőbe juttatja a levegőt, csökkentve az összeszerelt egység függőleges helyigényét szállítás és működés során.

Időhatékonyság

Mivel nincs szükség ruhacserére vagy a tárgyak sterilizálására, az aktív légzuhanyok hatékonyan helyettesítik a köztes öltözőhelyiségeket, így növelve a személyzet munkaidejének hatékonyságát.

Vezérlőrendszer

Az aktív légzuhanyok irányítását és vezérlését egy PLC biztosítja. Az invertert egy dinamikus nyomásjelzés vezérli a megfelelő légáramlás beállításához.

A tranzit üzemmód a két külső jelzőlámpás panellel vagy a belső vészhelyzeti gombbal aktiválható.

A zuhanyrendszer belső kijelzővel van felszerelve, amely kijelzi a tisztítási ciklust és a kilépés engedélyezéséig hátralévő időt. Ezen kívül egy elhasználódás érzékelő és egy riasztó is telepítve van.

A légáramlás általában szabályozott, hogy a belső térben negatív nyomást legyen.

Alkalmazási területek

  • Gyógyszeripar
  • Biomedikai
  • Elektronika, mikroelektronika
  • Repülőgépipar

Galéria

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek