For international markets we are offering the following two product ranges

Aktív légzuhany

Az aktív légzuhany

Az ISO 6 vagy alacsonyabb osztályú tisztaterek esetében a személyzet áthaladása, vagy anyagok átadása esetén speciális tisztítórendszerre van szükség. Az aktív légzuhanyokon történő személyi áthaladás segítségével eltávolíthatóak a szennyező részecskék a ruházatról és a szövetfelületekről.

A légzuhany nagy, 25 m/sec sebességű szűrt levegővel tisztítja a felületeket. A mozgó levegő elmozdítja és felemeli a lebegő részecskéket, így azok a szűrőszekciókba kerülnek, amelyek biztosítják az ártalmatlanításukat.

Szerkezet

Az aktív légzuhanyok önállóan üzemelnek, és nem befolyásolják a tisztatér saját szűrőrendszerét. A szerkezet önhordó, duplafalú, festett acéllemez vagy AISI 304 rozsdamentes acél panelekből készül, varratmentes belső felülettel.

A szellőzést egy MUM centrifugális ventilátor biztosítja, amely közvetlenül a HEPA H13 szűrőbe juttatja a levegőt, csökkentve az összeszerelt egység helyigényét a telepítés során.

Időhatékonyság

Mivel nincs szükség ruhacserére vagy a tárgyak sterilizálására, az aktív légzuhanyok hatékonyan helyettesítik a köztes
öltözőhelyiségeket, így növelve a személyzet munkaidejének hatékonyságát.

Vezérlőrendszer

Az aktív légzuhanyok vezérlését egy PLC egység biztosítja. Az invertert egy dinamikus nyomásjelzés vezérli a megfelelő légáramlás beállításához.

A tranzit üzemmód a két külső jelzőlámpás panellel vagy a belső vészhelyzeti gombbal aktiválható.

A zuhanyrendszer belső kijelzővel van felszerelve, amely kijelzi a tisztítási ciklust és a kilépés engedélyezéséig hátralévő időt. Ezen kívül egy szűrő tömítettség érzékelő és egy riasztórendszer is a rendszer részét képezi.

Alkalmazási területek

  • Gyógyszeripar
  • Biomedikai
  • Elektronika, mikroelektronika
  • Repülőgépipar

Galéria

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek