For international markets we are offering the following two product ranges

Softwall

Softwall moduláris tisztatéri rendszer

A Softwall moduláris tisztatér költséghatékony és könnyen telepíthető megoldást kínál. Az ilyen típusú rendszerek állandó jelleggel vagy ideiglenesen is használhatók az ipari folyamatokban.

Egyedi tervezés

A rendszer tetszőleges méretben gyártható, és fix vagy mobil szerkezetben is kapható. A tartószerkezet üreges profilokból áll, melyek csavarokkal rögzíthetők egymáshoz, így a falszerkezet bármilyen típusú felhasználásra alkalmas.

A Softwall szerkezetek rugalmas válaszfalakkal vannak felszerelve, melyek átlátszó és nem átlátszó műanyagból készült függöny csíkokból állnak. A függőleges elszigetelést az antisztatikus műanyagból készült függönycsíkok biztosítják. A mennyezetben MTF szűrőventilátoros modulok is helyet kapnak a világítási modulokkal és sima mennyezeti modulokkal együtt.

Tipikus alkalmazások

A Softwall szerkezet megfelel az ISO 5 tisztatéri szabványoknak, ezért megfelel a következő iparágaknak:

  • gyógyszeripar,
  • homeopátia,
  • étrend-kiegészítők,
  • kozmetikai termékek gyártása,
  • élelmiszer- és biomedicinális ipar,
  • mechanika,
  • elektronika,
  • repülőgépipar,
  • és bármely más laboratórium.

A Softwall moduláris tisztatéri rendszer jellemzői

Szerkezet

A fémszerkezet csavarral rögzíthető profilokból áll, ami lehetővé teszi a teljes szétszerelhetőséget és szállíthatóságot.

Kezelhetőség

A Softwall tisztaterek kerekekkel vannak felszerelve, amelyek mozgathatóvá teszik őket. A kerék típusa az iparágnak megfelelően kiválasztható.

Interakció

A fém műszerfal LCD-érintőképernyős panellel és analóg műszerekkel van felszerelve, a szűrő rendszer kopásának ellenőrzésére.

Megvilágítás

A világítást a rendszer mennyezetébe süllyesztett, tökéletesen illesztett LED lámpák biztosítják. A garantált megvilágítás 500 lux.

Galéria

További képek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek