For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

LEGO Maufacturing Kft

Háttérhűtő kamrák szállítása
2013 | Magyarország, Nyíregyháza


Cégünk 2013 évben végezte a LEGO nyíregyházi üzemének konyháján található számos hűtőkamra kivitelezését. A hűtőkamrákat a legnagyobb precizitással építettük össze, hiszen a beruházó igen szigorú követelményeinek kellett megfelelnünk.

A Lego új magyar üzemének fő profilja a Duplo elemek gyártása. A legkisebbek számára készülő építőkockák mellett azonban klasszikus Lego termékeket is előállít a gyár, ami egyben Nyíregyháza új turisztikai látványossága is. Az üzemben olyan látogatóközpontot alakítottak ki, ahonnan közvetlenül meg lehet figyelni a játék építőkockák gyártási folyamatát.

A beruházásra már év eleje óta készültünk. Számos egyeztetést követően véglegesítettünk a hűtött pontok helyeit, valamint a beruházóval közösen egyeztettük szakmai javaslatainkat a lehető legoptimálisabb elrendezésre vonatkozóan.

A számos hűtőkamra a szakosított hűtést szolgálja, így minden hűtött alapanyag és félkész termék a megfelelő hőmérsékleten tárolható. A projekt részeként normál hőmérsékletű és mélyhűtő kamrákat egyaránt beüzemeltünk. Az átadás átvételi eljárás sikeres volt, a beruházó nagy megelégedéssel vette át a felépített hűtő tárolókat.



A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
Referenciakérés



Tekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágból



Vissza a referenciákhoz