For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

APS SpA – JSR MOL SSBR

Alapanyag tároló hűtőkamra kivitelezése a JSR MOL SSBR új telephelyén
2018 | Magyarország, Tiszaújváros

A római székhelyű APS SpA megbízásából építettünk fel egy alapanyag tároló hűtőkamrát a JSR Mol Synthetic Rubber Zrt újonnan épített gyáregységében. A hűtőkamra kivitelezését a tőlünk megszokott gyors ütemezéssel valósítottuk meg. A speciális szerkezettel megépített hűtő tároló hűtőrendszerét egy nagy teljesítményű Bitzer hűtőaggregáttal üzemeltetjük, míg a léghűtőket a Güntner gyártmányaiból választottuk ki.

Az új termelőegység évi 60 000 tonna oldószeres eljárással készült sztirol-butadién gumit (S-SBR) állít elő, amely az egyik legkeresettebb vegyipari termék a világon. A műgumi legfontosabb alapanyaga a butadién, amelyet a MOL Petrolkémia 2015-ben átadott üzeme állít elő. Az S-SBR az üzemanyag-hatékony és a nedves felületen is kiváló tapadást biztosító gumiabroncsok gyártásának legfőbb alapanyaga. A Tiszaújvárosban előállított termék a hazai és nemzetközi piacokon is keresett.

A projektben tehát a gumiiparban használatos hűtési eljárásokat építettünk ki annak érdekében, hogy a gumi alapanyagok és az ehhez szükséges kémiai anyagok tárolása a lehető legjobb körülmények között legyen megvalósítható.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Gyógyszeripar / vegyipar iparágbólVissza a referenciákhoz