For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Bonduelle

A nagykőrösi Bonduelle számára gyártottunk és üzemeltünk be hűtőkamrát
2017 | Magyarország, Nagykőrös

Cégünk ismét gyarapította referencia értékű munkáinak számát, ugyanis a közelmúltban a nagykőrösi Bonduelle számára üzemeltünk be egy modern hűtőkamrát.

Ma a Bonduelle hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozója. Az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, és jelenleg 1000 embert foglalkoztat az országban található 3 gyárban. A Bonduelle nagykőrösi gyárának fő profilja a csemegekukorica és a zöldborsó feldolgozása, valamint a vörös- és fehérbabból készülő konzervek gyártása.

A hűtőtároló kamrát az egyik legfejlettebb L’unite hűtőberendezés segítségével tartjuk hőfokon, a hűtőajtó pedig a cégünk által gyártott IglooDoors IDH80-as típus, melyből az elmúlt években több ezer darabot gyártottunk és értékesítettünk.  A sík felületű kamrafalak a megfelelő higiéniás takarítást segítik elő, így az élelmiszer alapanyagok számára optimális és higiénikus hűtött körülmények biztosíthatóak.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Élelmiszeripar iparágbólVissza a referenciákhoz