For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Danubius Hotel Astoria

Hűtőkamrák szállítása a Danubius Hotel Astoria City Center részére
2019 | Magyarország, Budapest

Budapest egyik leghíresebb szállodáját is a megrendelőink között tudhatjuk, hiszen a közelmúltban normál és mélyhűtő kamrákat szállítottunk le és helyeztünk üzembe részükre.

Az 1914-ben megnyílt hotel a legelegánsabb, drága, exkluzív szállodák közé tartozott. Jelenleg is Budapest egyik legpatinásabb szállodája, főként külföldi vendégekkel. A szálló frekventált fekvése miatt történelmi események színhelye is volt számos alkalommal. A műemlék jellegű szállodának ma mind a 138 szobája hangszigetelt, külön fürdőszobás és légkondicionált. Az Astoriában 5 lakosztály és 4 konferenciaterem található. A vendéglátásról a Café Astoria & Restaurant gondoskodik.

A Café Astoria & Restaurant részére a nagykonyhai hűtőkamrák szállítását előzetes egyeztetést követően valósítottuk meg, mely során a helyszínen a projektvezetőnk egyeztette a lényeges teendőket a gördülékeny munkavégzés érdekében. A hűtőkamrákat kiváló minőségben szállítottuk le, a beüzemelésük néhány napot vett igénybe.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz