For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Hotel Novotel Székesfehérvár

Konyhai hűtőkamra gyártása és telepítése
2018 | Magyarország, Székesfehérvár

Közismert tény, hogy a szállodák- és éttermek konyhái számára nélkülözhetetlen a hűtőkamrák használata, hogy az abban tárolt alapanyagok, félkész- és készételek a lehető legjobb minőségben őrizzék meg az állagukat a felhasználásig. Egy szállodai konyha sem maradhat komoly hűtőkapacitás nélkül, ráadásul a modern és biztonságos élelmiszer tárolási követelményeket is figyelembe véve a hűtőkamrákban úgy kell tárolni, hogy az megfeleljen a szakosított hűtés szabályainak. Ennek megfelelően a szállodák és éttermek konyhái elkülönítve tárolják a zöldségeket, gyümölcsöket, a húsárut, a halat és más egyéb alapanyagokat is. Ezért számos hűtő tároló berendezés felel, valamint figyelemmel kell kísérni az egyes alapanyagok eltarthatóságát, romlandóságát is, amely összetett feladat.

A hőmérséklet regisztrációja mellett az áru pakolásnak is átláthatónak kell lenni oly módon, hogy az egyes termékek beazonosíthatósága és nyomon követhetősége minél könnyebb legyen. Ehhez a munkához adnak segítséget a Hűtőépítő Kft által gyártott hűtőkamrák, hiszen azok a legjobb tárolási opciót jelentik a nagykonyhák számára.

A számos szállodai és éttermi referenciánk körét bővítettük most a Hotel Novotel Székesfehérvár szálloda részére szállított hűtőkamrával. A normál hűtőkamra 0/+5°C tartományban üzemel és megfelel az összes élelmiszer tárolással kapcsolatos előírásnak és rendeletnek. A higiéniai szempontokat is figyelembe véve a leszállított hűtőkamra könnyen kezelhető, tágas és a karbantartása sem ró terheket az üzemeltetőre.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz