For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

DENSO

Hűtőkamrák szállítása a Denso gyáregységébe Székesfehérvárra
2017 | Magyarország, Székesfehérvár

A DENSO is a cégünk által gyártott hűtőkamrákkal bővítette háttérhűtő kapacitását. A DENSO Gyártó Magyarország Kft.-t 1997-ben alapították Székesfehérváron. A cég működését dízel szivattyúk gyártásával kezdték, majd a termelés gyors növekedésnek indult, mára erőátviteli termékek egész sorát állítják elő a járműipar számára és közel 5000 főt foglalkoztatnak.

Alaptermékei, mint például a közös nyomócsöves rendszer, piacvezető szerephez jutottak Európában a kiváló teljesítményüknek és környezetbarát működésüknek köszönhetően.

A DENSO a modern autóiparban használt technológiák, rendszerek és alkatrészek piacvezető beszállítójaként a legnagyobb autógyártókat látja el termékeivel. Céljuk, hogy világelső termékeik és technológiáik révén jobb hellyé tegyék a világot.

E fenti filozófiához a cégünk is hozzáadta a saját szaktudását. Kiváló minőségű és felszereltségű berendezéseink segítségével immáron a DENSO is magas hatékonysággal tárolhatja hűtött áruit.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz