For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Intretech Hungary Kft

Tisztatéri falszerkezet és klímaszoba építése
2019 | Magyarország, Kapuvár

A Xiamen Intretech Inc.-t 2011 májusában alapították, számos leányvállalattal, mint például a Xiamen Intretech Automotive Electronics Co. Ltd., a Xiamen UMS Information Technology Co. Ltd., a Zhangzhou Insut Industry Co. Ltd., a Xiamen Intreplus Co., Intretech (Malajzia) Sdn.Bhd., Intretech Hungary Kft.

A társaság jelenleg több mint 3700 alkalmazottat foglalkoztat, köztük több mint 800 magasan képzett mérnököt és vezetőt, akik vállalkozástechnikai központtal, kutatólaboratóriumokkal, robotkutató központtal vannak felszerelve, eközben ipari-egyetemi-kutatási együttműködést is létrehoztak számos egyetemmel.

Az „intelligens gyártás” és az „Internet plus” megjelenésével az Intretech intelligens gyártási rendszert fejlesztett ki, amely magas informatikai és automatizálási alapon működik saját innovatív UDM modelljével (más néven ODM intelligens gyártási modellként).

Az Intretech Hungary Kft kapuvári üzemének fejlesztésében vettünk részt, tisztatéri falazatok, nyílászárók és egy speciális klímaszoba kialakításával.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz