For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

ZF Hungária Eger

Egy különleges munka: tisztaterek létesítése a ZF új egri gyáregységében
2018 | Magyarország, Eger

A tisztaterek létesítése és kivitelezése mindig speciális felkészülést igényel, egy új munkába mindig a legnagyobb körültekintéssel, a legapróbb részletek komplex leegyeztetésével vágunk bele. Nem volt ez máshogy a ZF Hungária Kft Egerben épülő új sebességváltó gyáregységének szállítandó tisztaterek esetén sem.

Új partnerünk, a Market Zrt felkérésre vállalkoztunk a projekt komplex kivitelezésre, melynek részeként a gyáregységbe épülő ISO-14644 szabvány szerinti tisztaterek falszerkezeteit, nyílászáróit és álmennyezeti rendszerét kellett szállítanunk és kiviteleznünk.

A mintegy 100 millió eurós beruházással elkészülő 40 ezer négyzetméteres csarnokban a modern személygépjárművekhez készítenek 8 fokozatú automata sebesség váltókat. Manapság már elképzelhetetlen az autóiparban, hogy a speciális alkatrészeket és precíz összeszerelést végző autóipari üzemek ne rendelkezzenek olyan vizsgáló laboratóriummal, ahol tisztatéri körülmények között vizsgálhatják a minőséget, gyártási megfelelőséget.

A cégünk által elkészített ISO-8 kategóriás tisztatér erre megfelelő környezetet nyújt, hiszen a tisztatéri munkafolyamatokkal biztosítható az a precizitás amely a váltóalkatrészek minőségi vizsgálatához szükséges.

A projekt kivitelezése során a cégünk által kivitelezett KleanLabs technológia mellett a saját gyártású KleanLabs tisztatéri ajtóinkat építettük be, melyekre cégünk a közelmúltban megszerezte a teljesítmény állandósági tanúsítványt, mely alapján a tisztatéri ajtóink az 1-es rendszer szerint is teljesítik a nemzeti műszaki értékelésben meghatározott paramétereket.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz