For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Infineon Technologies AG.

Hűtőtároló kialakítása az Infineon ceglédi telephelyén
2021 | Magyarország, Cegléd

Az Infineon Technologies vállalatcsoport az ipari alkalmazású félvezetők fejlesztésében és gyártásában több területen is piacvezető szerepet tölt be. A ceglédi ún. backend (azaz félvezető szerelő és mérő) telephelyen az Infineon Technologies Cegléd Kft. IGBT félvezető modulok, míg az Infineon Technologies Bipoláris Kft. nyomott kontaktusú tárcsatirisztorok, tárcsadiódák és bipoláris modulok szerelését és mérését végzi.

A cég gyártási kapacitás bővítéséhez nélkülözhetetlenné vált egy modern hűtő tároló beszerzése, mely hűtött előtérrel is rendelkezik. A Hűtőépítő Kft. részéről kiemelt projektmenedzsment szolgáltatással végeztük a feladatunkat már az előzetes egyeztetésektől a komplett kulcsrakész átadásig. 

A projekt keretein belül Danfoss Optyma hűtőaggregátokkal és Güntner léghűtő egységekkel dolgoztunk. A komplex automatika rendszer az épületfelügyelettel kétirányú kommunikációt tesz lehetővé. A felhasználó távolról tudja menedzselni a hűtőberendezések üzemállapotát és minden szükséges eseményről azonnali értesítést kap a PLC alapú vezérlésnek köszönhetően. 

A tervezés és kivitelezési feladataink mellett fontos hangsúlyozni, hogy a projekt során TÜV által minősített forrasztási munkát végeztünk, valamint kiemelt figyelmet fordítottunk a berendezés szabványossági megfelelőségének.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz