For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

TYCO Electronics Hungary Kft

Klímakamra berendezés kivitelezése a Tyco telephelyén
2018 | Magyarország, Esztergom

A több mint 50 éves múltra visszatekintő amerikai TE Connectivity vállalat a csatlakozók piacán végzi tevékenységét. A piacvezető pozíciót betöltő cég 13 milliárd dollár költségvetéssel a világ legnagyobb elektronikai cégei közé sorolható. A TE Connectivity esztergomi üzemében több mint 1600 alkalmazottal gyárt az autóipar számára fontos csatlakozókat.

A TYCO a meglévő termelés technológiáját egészítette most ki a Hűtőépítő Kft által szállított 800 m3-es klímakamrával. A klímakamra segítségével a késztermékek és alapanyagok pontosan meghatározott klímaviszonyok között tárolhatóak. A magasraktári méretekkel bíró szerkezet légállapot szabályozásáért egy fejlett rendszerű TRANE CGAM folyadékhűtő berendezés gondoskodik, mely hermetikus spirálkompresszorokkal került telepítésre. A szabályozott térben szintén TRANE ipari légcsatornázható fan coil rendszer végzi a klímakamra hőmérséklet szabályozását.

Az összesen 130 kW hűtőteljesítménnyel rendelkező berendezést határidőben és első osztályú minőségben adtuk át 2018 január elején. A munkavégzés során a megrendelővel folyamatos projektvezetési kapcsolatot tartottunk fenn. A kivitelezés a tőlünk megszokott gördülékeny munkavégzés mellett zajlott, az átadás átvétel pedig első osztályú minőségben valósult meg.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz