For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Richter Gedeon Nyrt. gyújtószikra mentes hűtőkamra beépítés

Robbanásbiztos hűtőkamra kivitelezése
2018 | Magyarország, Dorog

Cégünk számos ipari hűtési igényre is felkészült, ezek között is speciális berendezésekként ATEX szabványnak megfelelő, azaz robbanásbiztos hűtőkamrák kivitelezését is vállaljuk. Az ATEX szabvány a robbanásveszélyes környezetben üzemelő villamos berendezésekkel foglalkozó szabvány, mely természetesen az elektrosztatikus feltöltődésekből adódó esetleges gyújtószikra képződés megelőzésére is kitér. A szabvány előírja az üzemi területek különböző zónákra osztását, a robbanásveszélyességi zónák kialakítását. A cél a gyújtószikra mentes környezet megteremtése és az ebből adódó üzemi balestek megelőzése.

Az ATEX besorolású zónákba természetesen csak olyan elektromos berendezések kerülhetnek be, melyek rendelkeznek megfelelő ATEX minősítéssel.

A cégünk által gyártott robbanásbiztos hűtőkamrák megfelelnek az ATEX szabvány követelményeinek, az elkészült ATEX megfelelőséget külső tanúsító cég igazolja. A cégünk által beépített eszközök mindegyike minősített ATEX kivitel, kezdve a hőcserélőtől, egészen a hőmérséklet érzékelőig.

Az átvezetéseket szabványos Roxtec faláttörésekkel biztosítjuk, az elektromos szekrényben pedig a megfelelő motorvédelmek mellett a gyújtószikra mentes leválasztók is helyet kapnak.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Gyógyszeripar / vegyipar iparágbólVissza a referenciákhoz