For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

McDonald’s Gyöngyös

Hűtőkamrák építése
2018 | Magyarország, Gyöngyös

Cégünk gyöngyösi központtal rendelkezik, így korábban sokszor saját magunk is szembesülhettünk vele, hogy az átutazó vagy városunkba érkező turisták a helyi McDonald’s étterem holléte felől érdeklődnek. Talán sokuknak csalódniuk kellett, hiszen ez idáig nem volt a városunkban bármely nemzetközi gyorsétterem lánchoz köthető étterem. Ez a közelmúltban megváltozott, hiszen Gyöngyösön nyitotta meg kapuit Magyarország legújabb és egyben az egyik legmodernebb McDonald’s étterme, mely mintegy 500 millió Forintból valósult meg.

Az étteremlánc az új egységet a „Jövő Élménye” éttermi koncepcióval tervezte meg, így a gyöngyösi vendégek – a fővároson kívül elsőként – már érintőképernyős kioszkon adhatják le a rendelésüket és választhatják az asztalnál történő kiszolgálást is. Az új étterem kívül-belül a legújabb trendeknek megfelelő McDonald’s megjelenést kapta meg, így a korábbi sivár épület ebben az új formájában élettel teli és energikus lett.

A tervezéskor fontos szempont volt az energiahatékonyság, fenntarthatóság és a takarékosság is. A gépészeti berendezések is ennek a jegyében kerültek beépítésre, valamint az épület egészére jellemző a fenti irányelvek maximális figyelembe vétele. A kétszintes autós étterem mintegy 400 m2 alapterületen várja vendégeit 2018. június 14-től.

Cégünk a McDonald’s szerződött szerviz- és kivitelező partnereként örömmel vette a felkérést, hogy a városunkban épülő új gyorsétterem háttér hűtőit beépítse és azok szervizelését a jövőben is ellássa. Az általunk szállított és beüzemelt hűtőkamrák a legmagasabb higiéniai- és élelmiszeripari követelményeknek is megfelelnek, így a gyorsétterem hálózat magas szintű elvárásit is teljesítik. A kombinált normál- és mélyhűtő tároló kamrák több irányból is megközelíthetőek, így az áru feltöltés és a kitárolás is akadálymentesen megoldható.

Fotók: McDonald’s Magyarország Kft., Hűtőépítő Kft.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Élelmiszeripar iparágbólVissza a referenciákhoz